Kunstgarasjens venner

KUNSTGARASJENS VENNEFORENING
Kunstgarasjens Venneforening er en forening for kunstinteresserte individer og bedrifter som støtter Kunstgarasjens viktige arbeid. Foreningens medlemmer får hele 10% rabatt på alle kunstkjøp i Kunstgarasjen, og de blir invitert til en rekke spennende og eksklusive kulturarrangementer. Kunstgarasjens venneforening bidrar til å drifte Kunstgarasjen, og slik holde Bergens kulturliv levende, spennende og i stadig utvikling.

MEDLEMSFORDELER
Medlemmer i Kunstgarasjens Venneforening får 10% rabatt på all kunst som selges i Kunstgarasjen. I tillegg blir medlemmene invitert til unike og spennende kulturarrangementer hver tredje måned. Programmet varierer hver sesong, men det kan være ulike arrangementer som besøk på lokale kunstner-atelierer, lukkede førvisninger av utstillinger, interessante kunsthistoriske foredrag eller kunstnersamtaler i Kunstgarasjens lokaler, eller invitasjon til Venneforeningens vinkvelder.

For bedrifter som er medlemmer i Kunstgarasjens Venneforening vil vi i tillegg kunne skreddersy unike kunst- og kulturopplevelser i samarbeid med de ulike bedriftenes egne ønsker og behov. De ansatte er bedriftenes mest verdifulle ressurser, og bedrifters kunst- og kulturengasjement er ofte populære velferdsordninger. God kunst kan skape diskusjon og engasjement, og bidra til trivsel og godt miljø på arbeidsplassen. Kanskje bedriften din ønsker en egen omvisning og en privat kunstnersamtale i Kunstgarasjens utstilling? Kanskje kan en eksklusiv kunst- og vinkveld i Kunstgarasjen være noe for dere? Kanskje ønsker dere hjelp og råd til å forstå kunsten virksomheten allerede eier, eller kanskje ønsker dere råd om hvordan navigere i den norske samtidskunsten? Et bedriftsmedlemskap i Kunstgarasjens Venneforening vil bidra til å inspirere, samle og styrke en virksomhet, og gi de ansatte unike opplevelser og inntrykk.

HVA KOSTER MEDLEMSKAPET?
Medlemskap i Kunstgarasjens Venneforeningen koster 700 kr i året for enkeltindivider. Beløpet kan betales via faktura eller VIPPS, og det er mulig å dele beløpet opp i to deler på 350 kr. Dette medlemskapet er personlig og kan ikke «lånes bort» til andre.

For bedrifter som ønsker å være medlemmer i Kunstgarasjens Venneforening vil vi inngå unike samarbeid med ulike prissatser. Kunstgarasjen ønsker både mindre, lokale bedrifter og store konserner med internasjonal profil velkommen som medlemmer. Ta kontakt med oss, så finner vi en modell og en samarbeidsform som passer akkurat deg og din bedrift. For bedrifter som blir medlem av Kunstgarasjens Venneforening er det gode muligheter for å profilere virksomheten på en profesjonell og annerledes og måte. Et bedriftsmedlemskap kan for eksempel gi mulighet til å bruke Kunstgarasjens lokaler på en måte som er tilpasset virksomhetens unike ønsker og behov, eller vi kan finne andre og spennende måter å inspirere akkurat din bedrift. Målet vårt er å finne samarbeidsformer som gir utbytte for begge parter.

HVORDAN BLI MEDLEM
For individuelle medlemmer er det bare å sende en mail til venneforeningen@kunstgarasjen.no, og oppgi navn, adresse og e-post. Oppgi gjerne om du ønsker å betale via tilsendt faktura eller via VIPPS. Medlemskapet registreres på navnet ditt, og rabatt på kunstkjøp skjer ved fremvisning av legitimasjon. Du kan fint bli medlem samtidig som du kjøper et kunstverk; rabatten på 10 % får du umiddelbart.

For bedrifter oppfordrer vi å ta kontakt med venneforeningen@kunstgarasjen.no, så finner vi en samarbeidsform som passer akkurat deg og din virksomhet.