Kjøpe kunst

Kunstgarasjen er et galleri og visningssted i Bergen som representerer rundt 120 profesjonelle kunstnere fra vestlandsregionen. Alle våre kunstverk er for salg. I tillegg til utstillingene har vi et bredt utvalg av maleri, skulptur, tegning og grafikk tilgjengelig for salg i Kunstgarasjen.

Kan jeg kjøpe kunst i Kunstgarasjen?
Ja det kan du! Enten du ønsker å kjøpe kunst som gave til en spesiell anledning, til bryllup, dåp, konfirmasjon eller en rund dag, eller du selv liker å omgi deg med eller samle på kunst, anbefaler vi deg å ta kontakt med oss. Hvis du er nysgjerrig på hva som rører seg i den norske samtidskunsten eller har lyst til å få nye erfaringer, opplevelser og perspektiv, er du alltid velkommen til Kunstgarasjen!

Hvis du ser kunstverk du er interessert i på vår nettside eller via våre Facebook- eller Instagram-sider er det bare å ta kontakt via e-post eller telefon (+47) 95756659, så kan vi opplyse om priser, eventuelle leveringsmuligheter og annet.

Vi kan hjelpe deg med å finne verk som passer til ditt budsjett, ditt behov og din smak. Kunstgarasjen har et bredt utvalg av grafikk – vi har blant annet silketrykk, etsning og tresnitt, både med og uten ramme. Vi bistår med innramming om det er ønskelig. Hos oss kan du finne tegning og maleri i mange uttrykk, størrelser og prisklasser, fra etablerte kunstnere til nye og spennende talenter. Vi kan hjelpe deg med å finne tekstil- og tredimensjonale uttrykk, keramikk, skulptur og andre kunstformer.

Hvis du er opptatt av design og arkitektur, om er du kunstkonsulent eller interiørarkitekt som leter etter kunst til et større bygg eller oppdrag, kan Kunstgarasjens ansatte bistå med hjemmebesøk og snakke gjennom og gi deg råd om hva som kan passe ditt hjem eller bedrift, ut fra din smak, dine preferanser og ditt budsjett. Gjennom vårt gode nettverk i Norge og utlandet, kan vi formidle kunst av dyktige nasjonale og internasjonale kunstnere.

Kunstgarasjens medarbeidere svarer gjerne på spørsmål om kunst, enten du ønsker å vite mer, eller skal kjøpe kunst til deg selv, til jobben eller som gave. Vi har også gavekort.

Kontakt oss

Kunstkonsultasjon

Foto at to personer som ser på kunstverk hos kunstgarasjen

Kunstgarasjen hjelper deg gjerne å finne kunst. Vi bistår både førstegangskjøpere og etablerte samlere, bedrifter, organisasjoner og institusjoner.

Våre medarbeidere har sterk faglig kompetanse, og kommer gjerne på besøk og gir råd.

Kunstgarasjen utarbeider gjerne forslag til utsmykking på bakgrunn av befaring eller ut fra arkitekttegninger.

Vi samarbeider også med Kvänum Bergen og Berle Interiør, og kan tilby kunstforslag i forbindelse med deres interiørprosjekter.