MANUEL PORTIOLI: AKVARELLER TIL REDUSERT PRIS

Kunstgarasjen feirer at den nye nettsiden vår er lansert!  Det har vært en omfattende jobb å få alt på plass, og vi vil feire lanseringen ved å tilby noen få og utvalgte kunstverk til reduserte priser.

I dag ønsker vi å presentere tre akvareller av Manuel Portioli, som for tiden viser separatutstillingen “The Promised Land” i Kunstgarasjen. Disse tre verkene kan denne uken kjøpes til kraftig redusert pris via nettsiden vår. Vanligvis koster Portiolis vakre akvareller 3000 kr, men denne uken kan vi tilby dem til halv pris: bare 1500 kr. Formatet er A4, og verkene kan ses i galleriet vårt (for privat og virusfri visning: ta kontakt med silje@kunstgarasjen.no). Tilbudet varer frem til tirsdag 14. april.

Verkene selges etter “førstemann-til-mølla”-prinsippet, så det kan være lurt å å ikke somle alt for mye. Hvis du er interessert i disse verkene: send mail til postmaster@kunstgarasjen.no.

Verkene kan sendes både til inn- og utland.

Manuel Portioli er født i Italia, men bor og arbeider idag i Bergen, Norge. Han er utdannet ved Bologna Kunstakademi 2010 og Kunsthøgskolen i Bergen 2014. Han har hatt utstillinger både i Norge og Italia, og har mottatt flere priser og stipender for sitt arbeid.