JULEUTSTILLING

Velkommen til Juleutstilling i Kunstgarasjen! Vi åpner opp salongen vår for publikum – der vi har laget en  juleutstilling med verk av 20 kunstnere. Her finner du både grafikk, maleri, tekstil, stein og keramikk! Alle utstilte arbeider selges rett fra vegg – vi pakker kunsten for deg og du tar verket med deg når du går. Når noe selges erstatter vi det med et annet kunstverk, og slik vil utstillingen forandre seg frem mot jul.

I tillegg til utstillingen i Kunstgarasjen har vi laget en digital utstilling. Filmen kan du se her på nettsiden. Nettbutikken vår er under utvikling, men inntil videre kan du ta kontakt på postmaster@kunstgarasjen.no, eller telefon 95756659 for kjøp eller andre spørsmål. 

Smittevern er viktig for oss. Vi vil ha utvidet åpningstidene våre for å spre publikum utover i tid. Vi vil ha maks 15 mennesker i lokalet om gangen, og vi oppfordrer publikum til å bruke munnbind.

Onsdag til søndag åpner vi dørene for publikum. Kom inn til oss, nyt vårt skinnende juletre og se kunst av 20 kunstnere og kom i julestemning!!

Om du er i risikogruppen eller ønsker en privat visning, kan vi ordne dette for små grupper. Ta kontakt, så finner vi en tid som passer! Vi  tilbyr også gratis hjemkjøring i Bergen Kommune. Vi kan sende til hele landet.

Med ønske om en god førjulstid!

I tillegg til kunstverkene som er med i juleutstillingen, har vi trykk til salgs fra  vår grafikkavdeling. Vi er behjelpelig med innramming om ønskelig. Her kan dere se noen smakebiter: