HEDVIG THORKILDSEN: SILKETRYKK TIL REDUSERT PRIS

Vi fortsetter å feire at Kunstgarasjens nye nettside endelig er lansert! Fordi en stor, hyggelig og sosial lanseringsfest ikke er aktuelt i disse pandemi-tider, feirer vi isteden lanseringen med å tilby vårt publikum utvalgte kunstverk til redusert pris hele påsken. For selv om champagnen må vente må vi da ha det litt gøy!

I dag presenter vi silketrykket «Points and elements I» av Hedvig Thorkildsen.  Dette verket ble vist på Høstutstillingen i 2017, og finnes i et opplag på bare tre stykk. Opprinnelig pris er 22 500 kr inkludert ramme, men denne uken kan vi tilby verket til den svært hyggelige prisen av 18 000 kr (fremdeles inkludert ramme). Bildet er 117x105cm, silketrykk på papir.

Verket selges etter “førstemann-til-mølla”-prinsippet. Hvis du er interessert i verket: send mail til postmaster@kunstgarasjen.no. Vi kan også sende kunsten eller levere det i Bergensområdet. Tilbudet varer ut april.

Hedvig Thorkildsen (f.1982) bor og arbeider i Bergen. Hun fullførte sin Mastergrad i Kunst fra Kunst og Designhøgskolen i Bergen i 2013. Hun arbeider med forskjellige medier fra grafikk, video, lyd og installasjon. Vinteren 2020/2021 skal Thorkildsen vise en større separatutstilling på Kunstgarasjen.