Om oss

Kunstgarasjen er et kunstgalleri i Bergen som ble startet i 2016. Her kan du oppleve samtidskunst og kjøpe kunst fra utstillingene våre. Kunstgarasjens hovedfokus er å selge og vise kunst av høy kvalitet, i mange prisklasser. Vi viser 10 kunstutstillinger i året, både gruppeutstillinger og separatutstillinger. Kunstgarasjen ligger i Møllendalsveien 15, mellom Danmarksplass og Florida bybanestopp, i en industribygning som med over 500m2 er det største i Bergen og i Vestland fylke.

Her kan du se et nettgalleri over kunstnere vi jobber med. Våre kunstnere jobber både lokalt og internasjonalt, men er basert i Vestland Fylke. I Kunstgarasjen tilbyr vi alltid et bredt utvalg kunst i ulike uttrykk- maleri, skulptur, grafikk og annet. Vi ser det som en viktig oppgave å fortelle om og formidle samtidskunst til folk flest, og legge til rette for en god opplevelse for førstegangskjøpere, samlere, bedrifter og kunstkonsulenter. Vi holder også en rekke ulike arrangementer og foredrag tilknyttet utstillingene og har omkring 5000 besøkende i året.

Kunstgarasjen er en ideell organisasjon som jobber for å øke inntektsgrunnlaget for kunstnere. Vi er et ikke-kommersielt galleri og mottar offentlig og privat støtte for å drive galleriet.

Interiør bilde fra Kunstgarasjen

Kjøpe kunst i Kunstgarasjen:

Skal du kjøpe kunst som gave til en spesiell anledning, til bryllup, dåp, konfirmasjon eller en rund dag, eller du rett og slett liker å omgi deg med kunst eller samle kunst, kan vi anbefale deg å ta kontakt med oss. Vi selger også flotte gavekort. Kunst er en gave for livet!

Kanskje er du bare nysgjerrig på hva som rører seg i kunstlivet i Bergen i dag, eller har lyst til å få nye erfaringer, opplevelser og perspektiv. Du er uansett velkommen til oss!

Våre kunnskapsrike medarbeidere kan hjelpe deg med å finne verk som passer til ditt budsjett og ditt behov.

Kunstgarasjen har et bredt utvalg grafikk – bl.a. silketrykk, etsning og tresnitt, både innrammet og uinnrammet.

Vi har tegning og maleri i mange uttrykk, størrelser og prisklasser, fra både dyktige etablerte kunstnere og nye, spennende talenter. Vi kan også hjelpe deg med tekstil og tredimensjonale uttrykk, keramikk og skulptur.

Er du opptatt av design og arkitektur, er du en kunstkonsulent eller interiørarkitekt som leter etter kunst til et større bygg eller oppdrag, kan Kunstgarasjens ansatte bistå med befaring og gi deg råd om hva som kan passe ditt hjem eller bedrift, ut fra din smak, dine preferanser og budsjetter.

Hvem stiller ut i Kunstgarasjen?

Over 140 profesjonelle kunstnere er medlemmer av Kunstgarasjen. Det betyr at de har en Mastergrad eller tilsvarende utdanning i kunst, og at å lage kunst er deres hovedvirke. Vi selger disse kunstnernes kunstverk for dem og viser deres verk i utstillinger gjennom året. Vi viser også verk av nasjonale og internasjonale kunstnere som ikke er medlemmer av Kunstgarasjen, og disse utstillingene blir til gjennom invitasjon eller utvalgt fra nasjonale utlysinger. Kunstgarasjen er en ideell stiftelse som arbeider for å øke bruk og omsetning av kunst i Hordaland, og styrke kunstnernes inntektsgrunnlag.

Kontakt oss for kunstkonsultasjon.