Om oss

Kunstgarasjen er et kunstgalleri som selger og formidler samtidskunst fra kunstnere i Bergen og Hordaland. Kunstgarasjen har et bredt utvalg kunst fra profesjonelle kunstnere som jobber både lokalt og internasjonalt. Våre utstillingslokaler i Møllendalsveien 15 er de største i regionen, der vi i tillegg til soloutstillinger og gruppeutstillinger til enhver tid har et bredt utvalg av kunst tilgjengelig for publikum. Vi holder også en rekke ulike arrangementer og foredrag tilknyttet utstillingene.

Interiør bilde fra Kunstgarasjen

Hvem stiller ut i Kunstgarasjen?
Over 130 profesjonelle kunstnere er medlemmer av Kunstgarasjen. Det betyr at de har en Mastergrad eller tilsvarende utdanning i kunst, og at å lage kunst er deres hovedvirke. Vi selger disse kunstnernes kunstverk for dem og viser deres verk i utstillinger gjennom året. Vi viser også verk av nasjonale og internasjonale kunstnere som ikke er medlemmer av kunstgarasjen, og disse utstillingene blir til gjennom invitasjon eller utvalgt fra nasjonale utlysinger. Kunstgarasjen er en ideell stiftelse som arbeider for å øke bruk og omsetning av kunst i Hordaland, og styrke kunstnernes inntektsgrunnlag.

Kan jeg kjøpe kunst i Kunstgarasjen?
Skal du kjøpe kunst som gave, eller du rett og slett liker å omgi deg med kunst eller samle kunst, kan vi anbefale deg å ta kontakt med oss. Vi kan hjelpe deg med å finne verk som passer til ditt budsjett og ditt behov.

Er du opptatt av design og arkitektur, er du en kunstkonsulent eller interiørarkitekt som leter etter kunst til et større bygg eller oppdrag, kan Kunstgarasjens ansatte bistå med hjemmebesøk og snakke gjennom og gi deg råd om hva som kan passe ditt hjem eller bedrift, ut fra din smak, dine preferanser og budsjetter. Kontakt oss for kunstkonsultasjon.