Hovedutstilling: Tegneklubben

Hovedutstilling: Tegneklubben

Tegneklubben er et kollaborativt kunstnerprosjekt som består av Bjørn Bjarre, Ulf Verner Carlsson, Paul Dring, Terje Nicolaisen og Martin Skauen. De møtes sporadisk for å drikke øl, spise ostepop, tegne og prate om nesten alt, unntatt det som ikke kan prates om. I løpet av disse øktene går tegningen fra lovende til dårlig, og noen ganger fra uinteressant til morsom.

Av alle de tusener av tegninger klubben har produsert, er der noen de faktisk liker! Tegneklubben visker aldri bort en linje, de signerer aldri en tegning og de snakker aldri om Tegneklubben. Deres mål som kunstnere er å kjempe mot kunstbyråkratiets makt og instrumetaliseringen av mening, og de jobber hardt for å myke opp skillene mellom tegning og tegneverktøyet. Sammen lengter de mot en slags ufullstendighet som bare kan oppnås ved å samle endeløse mengder papir.

Noen av deres mest populære emner inkluderer språkets makt, meta-kunstverden kommentarer, det sublime, dårlig maleri, erotikk og den ubehagelige kroppen, fargefelt-psykose, dysfunksjonelle møbler, portretter av gnomer og ideer for urealiserbare offentlige kunstprosjekt.

Utstillingen åpner fredag 6. april kl.19, velkommen!

Program

VIEW ALL

KUNSTGARASJEN STENGER GALLERIET

På grunn av den kritiske situasjonen i forbindelse med koronaviruset holder Kunstgarasjen…

LYSVERKET: Stories by Torild Stray

Lysverket Restaurant March 12th - June 12th 2020 Opening: March 12th 2020,…

KUNSTGARASJEN: Inga S. Søreide – DET BRER SEG

13. mars- 26. April 2020 Fredag 13. mars kl. 19:00 åpner Kunstgarasjen utstillingen…

KUNSTGARASJEN: Manuel Portioli – THE PROMISED LAND

13. mars- 26. April 2020 Fredag 13. mars kl. 19:00 åpner Kunstgarasjen…