11.oct. Artist Talk: Jeremy Deller at KMD

11.oct. Artist Talk: Jeremy Deller at KMD

Fakultet for kunst, musikk og design (KMD) inviterer til artist talk med Jeremy Deller onsdag 11. oktober kl. 20.00. Åpent for alle interesserte!Foredraget finner sted på KMD.

Jeremy Deller er invitert til Bergen i forbindelse med den offisielle åpningen av nytt bygg for kunst og design i Møllendalsveien 61. Onsdag 11. oktober kl. 20.00 presenterer han sitt kunstnerskap for publikum – en enestående mulighet til å bli nærmere kjent med en av Storbritannias mest berømte samtidskunstnere.

Jeremy Deller (f.1966) jobber hovedsakelig med videoinstallasjoner og konseptuell kunst. Han er gjerne involvert i samarbeidsprosjekter, ofte utenfor de etablerte kunstinstitusjonene, alltid med et sosialt og politisk engasjement.
Deller er blant annet kjent for å ha laget et av 2000-tallets mest omtalte kunstverk både i Storbritannia og verden for øvrig: ‘The Battle of Orgreave’ – en gjenskaping av en historisk hendelse – de britiske gruvearbeidernes streik i 1984. Denne ble i juni 2001 ved hjelp av 800 amatørskuespillere og statister, hvorav flere var involvert på begge sider under den faktiske hendelsen 17 år tidligere.

Program

VIEW ALL

Collage-utstilling

Mange kunstnere jobber med collage som en del av sin arbeidsprosess, men…

Hovedutstilling:Bjørn Hegardt

TIRSDAG 15.MAI - 10.juni I utstillingen “Matters of Gravity” viser Bjørn Hegardt…

Grafikkdager

I samarbeid med Trykkeriet Bergen arrangerer vi Grafikkdager i Kunstgarasjen denne siste…

Bokutstilling

Mange av Kunstgarasjens kunstnere lager også kunstbøker eller Artist Books, som det…