LEDIG STILLING – MARKEDSUTVIKLER

LEDIG STILLING – MARKEDSUTVIKLER

Kunstgarasjen er et visningssted/galleri som selger og formidler samtidskunst. Vi har for tiden 130 medlemmer, som er profesjonelle kunstnere i Bergen og Hordaland / Vestland. Kunstgarasjen formidler et bredt utvalg kunst fra profesjonelle kunstnere som jobber både lokalt og internasjonalt. Våre utstillingslokaler i Møllendalsveien 15 er de største i regionen. I tillegg til separatutstillinger og gruppeutstillinger har vi satellittutstillinger på kulturhotellet Opus XVI og på restauranten Lysverket. Vi har til enhver tid et bredt utvalg av kunst til salg for publikum og holder også en rekke ulike arrangementer og foredrag tilknyttet utstillingene.

Kunstgarasjens team består av 2 årsverk fordelt på tre faste stillinger. I tillegg leier vi inn teknikere og ekstrahjelper i forbindelse med montering/demontering av utstillinger og ved gjennomføring av utstillingsåpninger og arrangementer.

Vår markedsutvikler ønsker etter tre år å gå nye veier. Vi søker etter en ny medarbeider som har erfaring med markedsutvikling og markedsføring/salg og som ønsker å jobbe aktivt med å profilere Kunstgarasjen og fortsette oppbygging av markedet vårt.

Vi ser etter deg som har utdannelse og erfaring innen markedsføring, kommunikasjon og økonomi/administrasjon som har kjennskap til og genuin interesse for samtidskunstfeltet. Det er en fordel med godt nettverk inn mot kultur- og næringsliv lokalt og nasjonalt. Markedsutvikleren vil også få ansvar for å jobbe handlekraftig opp mot presse og andre formidlingskanaler, presentere Kunstgarasjen for nye målgrupper og følge opp vårt kundenettverk.

Rett person må trives i et til tider hektisk arbeidsmiljø med stor kontaktflate og må finne det motiverende å jobbe parallelt med forskjellige oppgaver. Eksempel på oppgaver er:

– Planlegging, gjennomføring og praktisk oppfølging av salgsrettede aktiviteter og arrangementer.
– Utvikle og gjennomføre tiltak som fremmer økt omsetning av samtidskunst
– Nettverksbygging – etablere dialog med og følge opp private bidragsytere/sponsorer, kunder og kunstnere
– Presse og annonsering

Vår nye medarbeider må arbeide selvstendig og initiativrik. Du må ha sterke relasjonsskapende egenskaper og god formidlingsevne, både muntlig og skriftlig. Kunstgarasjen har et positivt og inkluderende arbeidsmiljø. Våre medarbeidere er veldig kompetente og motiverte, og vi håper at du, som ny markedsutvikler, vil komplettere teamet vårt med din ekspertise og dine personlige egenskaper.

Markedsutvikler rapporterer til daglig leder.
Lønn og stillingsprosent etter avtale. Tiltredelse snarest.

Søknad sendes til: Soknad@kunstgarasjen.no

Søknadsfrist: Snarest

For spørsmål knyttet til stillingen, vennligst ta kontakt med daglig leder Mayra Henriquez (tel. 99518580) eller styreleder Marianne Ryan (tel. 982 60 285)
Foto:Tendens/Tove Lise Mossestad, fra Per Addes utstilling «Liv og virke»

Program

VIEW ALL

Opus XVI: Hanneline Visnes

Hanneline Visnes er en norsk billedkunstner som er bosatt i Glasgow der…

Vestlandsutstillingen 2019

Vestlandsutstillingen 2019 – Vi er stedene opnar på Kunstgarasjen den 10.oktober Kl.…

Lysverket: Rita Marhaug

I Lysverket restaurant vil vi vise en foto-serie av Rita Marhaug, kalt…